RÓLUNK

Mi

Vendégházunk 2021-ben kezdi/kezdte működését, amely újonnan, igényesen berendezett, felújított parasztház. Virulni, vidulni várja a vendégeket, mely szóljon a teljes kikapcsolódásról. Házikónk a Kastélypark Fürdőhöz és a központhoz is közel helyezkedik el, így a pihenés, a nézelődés és a bevásárlás is könnyen és gyorsan elérhető. Házunk csak kívülről tűnik kicsinek, belül két tágas szobával, nagy előszobával, amerikai konyhával és szépen kialakított fürdőszobával várja a virulni vágyó vendégeket. Az udvaron kényelmesen elfér akár három autó is. Nagy kertjében a gyerekek és a kutyusok is nyugodtan és biztonságosan játszhatnak. Érkező felnőtt vendégeink felár ellenében kérhetnek reggeli bekészítést, és pálinka kóstolást. A kertben sütési, főzési lehetőség is adott. A gyereksarokkal, etetőszékkel és kisággyal a kisgyermekeseknek kedvezünk.

A kert adottságai megfelelőek a szabadban történő sütögetéshez. A környéken túrázási és kajakozási lehetőségek várják az aktív pihenést kedvelőket.


Vendégház és környéke

 KASTÉLYPARK FÜRDŐ

A régió legszebb fürdője a Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő, amely különböző hőfokú és vízösszetételű medencéivel egyaránt kellemes pihenést, szórakozást, gyógyulást nyújt a strandkedvelőknek és a gyógyulni vágyóknak is. Az egykori kastélypark jellegét megőrizve, közel kéthektáros területen épült meg a Kastélypark Fürdő. Az első medencék a 70-es években épültek az akkori igényeknek megfelelően töltő-ürítő rendszerrel. A mai fürdő új arculatát 2005-ben átadott új fedett, termálvizes medencékkel rendelkező épület átadásával kapta meg. Az épületben szauna, infraszauna, masszázs, kéz-és lábápolás szolgálja a vendégek pihenését, felüdülését. A kellemes, simogató víz és a napozás élvezete mellett számtalan sportolási lehetőség van. Röplabdapálya, kosárlabdapálya, asztalitenisz, játszótér várja a vendégeket.


Lovaglási lehetőség

Füzesgyarmaton és környékén több helyen is lehetőség van kezdőtől a profi lovasig, kicsiktől a nagyokig, egyéni vendégektől a csoportokig, megfelelő lovas programra. Aki mégsem kíván lóra ülni, lovaskocsival is bejárhatja a meseszép vidéket.


Horgászati lehetőség

Füzesgyarmat környékén két horgásztó is található, mely őshonos halakkal telepített. A horgászok igazi élményekkel gazdagodhatnak.A horgásztó kellemes, csendes kikapcsolódásra is tökéletesen alkalmas környezetével igazán a nyugalomra hangulódásban segít.